2015. júl 15.

Tagok - az ifjú blogcsapat bemutatja őket

írta: Laki Csapat
Tagok - az ifjú blogcsapat bemutatja őket

dscf2359_copy.JPG Yvette

blog_yvette.jpg

 "Yvette kortalan. Azt mondja magáról, ő olyan,mint egy kicsi olasz kocsi a 60-as évekből, vagy egy gyors motor. szabadidejében szeret olvasni, kirándulni, társasozni és a gyerekével nevetni. Ha virág lenne, piros tulipán lenne.Kedvenc állat: delfin. Kedvenc zene: francia sanzonok. Kisfia 7 éves, nagyon szeret legózni, most megy iskolába."

Era

blog_era.jpg

 "Era egy pici házban lakik Budapesten. 37 éves és nagyon szeret dolgozni. Szabadidejében legszívesebben alszik és úszik. Ha virág lehetne, akkor pipacs lenne egy hatalmas pipacsmezőn."

Vera

piros.jpg

"Vera igazából Londonban (Anglia) lakik a barátjával.  28 éves és két testvére van. Kedvenc színe a piros. Gepárd szeretne lenni, ha állat lenne."

Kristóf

blog_kristof.jpg

"Kristóf Pesten, a 8.kerületben él. 37 éves, és szabadidejében is költő, mindig verseket ír. Ha állat lenne, sárkány lenne....Ha bútor lenne, akkor kopott és régi, de színtiszta bőrből lenne. (Nem mondta, hogy milyen bútor...biztos fotel, talán kanapé?)"

Nóra és Viktor, a mentorok

blogra_viktor_nora_mentorok.jpg

"Nóra most velünk van, de amúgy műkörmös a szakmája, ami a hobbija is. Szeret dolgozni és autót vezetni. Van barátja. Ha virág lenne, orchidea lenne. Lakon lakik. (Ez nem szóvicc, Kristóf szerint nem is való versbe se.)"

Gyula

blogra_gyuszi.jpg

 "Az operatőrünk, aki mindent fölvesz és a filmet csinálja rólunk nagyon csendes. 42 éves, Szentendrén él, ahol mi még nem jártunk. Szabadidejében a Dunára jár horgászni, és ha állat lenne, akkor keszeg szeretne lenni, mert az olyan szelíd hal féle, nem is nő nagyra és nem tűnik ki a tömegből. Gyulának nincsen példaképe. Azok a filmek tetszenek neki, amelyekben az egyszerű emberek világáról derül ki olyan mélység, amit kevesen ismernek."

Juli

blog_juli.jpg

Szólj hozzá

Tagok