2015. júl 13.

Munkában a blogcsapat

írta: Laki Csapat
Munkában a blogcsapat

A játék-szünetben rövid feljegyzések készülnek

yvette_dsz_h-b_6.JPG

 

Ez új dolog az életünkben, bár már hallottunk róla és láttunk is ilyet, de még nem voltunk hasonló helyzetben...Ezek itt a munkánkról készült fotók, Juli csinálta. A szövegeink a Tagok oldalon olvashatóak.

A blogírásra Dzseni vállalkozott elsőként, ő a legbátrabb ilyesmiben. Heni fotózni szeret, Robi beszélgetni, Betti kíváncsi. A beírás Julira marad, mert mi nem rajongunk a gépelésért. (Lehet, hogy ő sem, de tudjuk, hogy nehéz a szerkesztő élete....Nekünk a színházzal van most több dolgunk, igaz? )

dscf2359_copy.JPG

Először Yvette-nek tettük föl a kérdéseinket, amikor kiszabadultunk a kertbe. A fotós itt Heni volt. Megtudtuk, hogy hiányzik neki a kisfia, Tóbi. Milyen érdekes a neve!yvette_dsz_h-b_3.JPG

Vera a Kultúrház nagytermében, ott ahol a próbák vannak és az előadás is lesz, nagyon kedvesen beszélgetett velünk, és a végén egy közös képünk is készült! (Ez már Juli műve...) Elég nagy a különbség, mert most itt van, egyébként Londonban él...

dscf2447_copy.JPG

Kristófot kaptuk el a legnehezebben, mert örökké mozgásban van...nemcsak az agya, meg a nyelve pörög, ő is jön-megy, mint a huzat. De végül a zsömléje fölött szóra bírtuk. Oltári a szövege és a játékai, de ha evés közben kell beszélni, akkor nyugisabb.

dscf2509_copy.JPG

Végre sikerült operatőrünkről, Gyusziról is pár dolgot megtudni. Ő a leghallgatagabb tagja a csapatnak. (huh,ebből a sok a betűből  már lehetne szlem?) dscf3327_copy.JPGItt Heni mutatja, milyen lett a kép, amit ő csinált:

gyula_rip_2.JPG

És már itt az utánpótlás: Kevin Juli gépén próbálkozik.dscf1352_copy.JPG Hajrá, ha jó vagy beveszünk magunk közé! Úgyis hátra van még Julival (blog és fotó) és Gyulával az ismerkedés.

Közben kiderült,hogy Dzseni nemcsak írni szeret, hanem rajzolni is.

dscf2957_copy.JPG

Szólj hozzá